Notícies

  Divendres, 8 de novembre de 2019

El cantautor Àngel Andreu actua avui al Cogul en el marc del cicle 'Nostrades'

El concert, amb taquilla inversa, està organitzat per l'Ateneu Popular Garriguenc i tindrà lloc a les 21 hores

En el marc del cicle 'Nostrades', que programa actuacions de cantautors de Ponent, entre el total dels quinze concerts previstos i que es duen a terme des del passat 5 d'octubre i fins el proper 28 de novembre, n'hi ha dos que es duran a terme a pobles de la comarca: al Cogul i a la Granadella. El primer serà avui divendres, 8 de novembre, al Centre d'interpretació de l'art rupestre de la Roca dels Moros, a les 21 hores, i hi actuarà àngel Andreu. El concert està organitzat per l'Ateneu Popular Garriguenc amb taquilla inversa.

Àngel Andreu Butxaca és un cantautor lleidatà amb una àmplia trajectòria que ha publicat diversos treballs ja sigui en grup, amb 'Aftersurfers', o en solitari, com a 'Àngel Ot i els Raiers Argonàutics' o més tard com a Àngel Andreu. Al concert d'avui es podrà escoltar part del repertori de l'artista i els èxits dels seus àlbums més destacats 'Cançó de Taverna' o 'Memòria i identitat'.

A la Granadella hi tocarà El Fill del Mestre el proper 23 de novembre, al Centre Cívic U d'octubre, amb un preu de 12 euros que inclou sopar.

'Nostrades' és un cicle de concerts de cantautors de Ponent dirigit a tota la ciutadania i creat des dels mateixos ateneus i entitats culturals del territori coordinats per la delegació territorial de les  Terres de Ponent de la Federació d'Ateneus de Catalunya.

El concert tindrà lloc a la Roca dels Moros del Cogul.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa