Notícies

  Dijous, 14 de novembre de 2019

Les Borges Blanques acull una formació gratuïta per prevenir violències masclistes en l'àmbit del lleure educatiu a càrrec de l'Escola Efa

La formació, que es farà el 5 de desembre de l'Oficina Jove, està adreçada als professionals que treballen a les cases de colònies, albergs, granges escola i instal·lacions juvenils

La Direcció General de Joventut, a través de l'Escola Efa, ofereix una formació gratuïta a les Borges Blanques per prevenir situacions de violències masclistes en l'àmbit del lleure educatiu el proper 5 de desembre a l'Oficina Jove de les Garrigues. El curs està adreçat als professionals del territori que treballen a les cases de colònies, albergs, granges escola, escoles de natura i altres equipaments juvenils per oferir-los recursos per a la prevenció i eines per actuar en situacions de violències masclistes en l'àmbit del sector del lleure educatiu.

A través del curs, l'Escola Efa sensibilitzarà els professionals del sector del lleure en matèria de gènere i violències masclistes. D'aquesta manera, es pretén garantir que les instal·lacions juvenils siguin un espai d'abordatge en el moment en què es donin situacions d'aquest tipus i es potenciarà el paper educatiu del conjunt dels treballadors i treballadores en l'àmbit del gènere i en totes les fases per tractar les violències masclistes (prevenció, detecció, atenció i derivació).

La Direcció General de Joventut impulsa les sessions 'Formació de gènere i abordatge de les violències masclistes' en el marc del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere. Les formacions tindran lloc en diferents punts del país durant les properes setmanes amb una durada de 8 hores.

La formació és gratuïta, però cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades i es pot fer clicant a l'enllaç. Per a més informació es pot contactar amb el centre al telèfon 93 418 02 57 o al correu electrònic info(ELIMINAR)@escolaefa.cat.

L'assistència dona dret a l'obtenció d'un certificat expedit per la Direcció General de Joventut.

El curs a les Borges el farà el 5 de desembre a l'Oficina Jove (foto: ACELLEC).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa