Notícies

  Dijous, 14 de novembre de 2019

Un incendi al pàrquing d'un bloc de pisos de Juneda obliga a desallotjar 120 veïns

El foc va provocar danys materials a l'edifici i els residents al bloc han passat la nit a la Granja Escola La Manreana

Ahir dimecres, 14 de novembre, a les 14.28 hores, els Bombers van rebre un avís que s'havia declarat un foc a l'aparcament d'un bloc de pisos del carrer riu Femosa de Juneda, que va obligar a desallotjar 120 veïns de l'immoble, segons han informat els Bombers.

L'incendi va cremar matalassos i tres cotxes i el fum també va afectar una desena de vehicles més, però no es van haver de lamentar danys personals. Els efectes del foc van malmetre un pilar i el sostre del pàrquing i l'edifici, que es va haver d'apuntalar, es va quedar sense servei d'aigua.

En un primer moment, quan es va produir el foc i hi van arribar els Bombers, que hi van desplaçar nou dotacions, es van desallotjar 80 veïns del bloc per poder dur a terme els treballs d'extinció. També van acudir al lloc dels fets els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

Les causes de l'incendi encara s'estan investigant, però a causa dels danys provocats per l'incendi a les canonades del circuit d'aigua i al forjat del sostre del pàrquing, l'Ajuntament va habilitar el pavelló municipal per acollir els veïns del bloc i va activar el seu pla de Protecció Civil en alerta.

Els Bombers van acompanyar els residents de l'edifici a recollir les pertinences imprescindibles i han passat la nit a la Granja Escola La Manreana.

 

 

 

 

El foc va provocar una gran fumarada (foto: Marc Macià).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa