Notícies

  Dijous, 14 de novembre de 2019

Bellaguarda acollirà la jornada tècnica 'L'estratègia per una marca turística de les Garrigues'

Tindrà lloc el proper dimarts, 19 de novembre, de 09.30 a 14 hores, i és gratuïta però cal fer inscripció prèvia

El proper dimarts, 19 de novembre, la sala polivalent de Bellaguarda acollirà la jornada tècnica 'L'estratègia per una marca turística de les Garrigues'. L'activitat, que es durà a terme de les 09 a les 14 hores, és gratuïta però cal fer inscripció a aquest correu electrònic aodl.bellaguarda(ELIMINAR)@gmail.com o bé al telèfon 973124004. També es pot fer a través de RuralCat.

L'objectiu de la jornada és crear sinergies entre les empreses que desenvolupen activitats turístiques, l'administració i entitats que treballen per potenciar el turisme a les Garrigues per tal de fomentar la unitat territorial a través dels diferents agents que hi participen. La jornada s'adreça a tècnics de turisme, responsables de turisme dels ajuntaments, empreses d'allotjament, restauració, artesania, activitats de lleure i productes agroalimentaris.

Programa de la jornada

  • 9.30h: Inscripcions i lliurament de la documentació.
  • 10.00h: Benvinguda i presentació a càrrec de Jaume Masip, alcalde de Bellaguarda, i Teresa Fuentes, gerent de l'Associació Leader Ponent.
  • 10.15h: Conferència 'Identitat del territori, el primer pas per desenvolupar una marca territorial', a càrrec de David Esteller, CEO TurisLab, innovació i dinamització turística.
  • 11.15h: Pausa.
  • 11.30h: Taula d'experiències: 'Terra i taula', a càrrec de la unió de productors i cuiners del Baix Penedès i 'Marca de Qualitat Turística de la Comarca de Matarranya'.
  • 12.30h: Dinàmica participativa. 'Quina estratègia turística cal a les Garrigues?' Sessió de treball conduïda per TurisLab.
  • 14.00h: Cloenda de la jornada a càrrec de Jaume Setó, president del Consell Comarcal de les Garrigues.
La jornada està organitzada per Leader Ponent.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa