Notícies

  Divendres, 15 de novembre de 2019

Cap de setmana amb diverses activitats a les Borges com la Festa Jove, excursió a la Serra de Llaberia i VII Mostra de l'Oli Verd

Aquest vespre, a les 20 hores, el CDR Borges i l'ANC de les Garrigues han organitzat una xerrada sobre consum estratègic a la Sala Maria Lois

Aquest cap de setmana, les Borges viurà tres dies d'activitats diverses i adreçades al conjunt de la població.

Aquest vespre, a les 20 hores, el CDR Borges i l'ANC de les Garrigues han organitzat una xerrada sobre consum estratègic a la Sala Maria Lois. La trobada anirà a càrrec de Lluís Torrent i Maynau, membre del Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana a la regió 6, tècnic col·laborador d'Unió de Pagesos, empresari cerveser i especialista en cervesa artesana. 

Demà dissabte continuen les activitats a les Borges, a les 23.55 hores, amb la tercera Festa del Jovent, al Pavelló de l'Oli, amb l'artista Jose de Rico i dj's de la comarca Moncho, Davi G, Nar6 Sound, i XXP. A la festa, organitzada pel Grup de Joves Borges Blanques, els assistents que no tinguin els 16 anys complerts hauran d'entrar acompanyats i amb l'autorització signada. El preu de les entrades anticipades és de 8 euros, amb consumició inclosa, i a taquilla de 10 euros amb consumició inclosa.

Per acabar el cap de setmabna, el diumenge, a les 7.30 hores, des de la Placeta del Terrall, hi haurà la sortida de l'excursió a la Serra de Llaberia, que ha organitzat el Centre Excursionista Borges-Garrigues. Es preveu dur a terme una ruta circular des de Marçà, al Priorat, pel vessant est d'aquest massís, on s'observaran les restes d'una avioneta. La sortida està considerada de nivell mitjà, amb una durada aproximada de set hores i un recorregut de 21 quilòmetres.

Finalment, tal com vam informar des d'aquesta emissora, pel que fa a la setena Mostra de l'Oli Verd, es preveu que a les 9 hores s'iniciï una caminada popular 'entre oliveres', que sortirà des de les instal·lacions de la Cooperativa de Sant Isidre, amb un recorregut de 6 Km de dificultat fàcil i avituallament inclòs. A partir de les 9.15 hores i durant tot el matí, hi hauran visites guiades al molí per a grups, que finalitzaran amb una degustació. També hi haurà un concurs d'all i oli, activitats infantils, i un esmorzar popular a partir de les 10.30 hores, que acabarà amb un sorteig de lots d'oli entre els assistents. El preu és de 3 euros i inclou un descompte del mateix import per a la compra d'una garrafa d'oli de 5 litres, i s'admeten inscripcions el mateix dia fins les 9.30 hores.

Una de les festes jove al Pavelló de l'Oli de les Borges (foto: Grup de Joves les Borges Blanques).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa