Notícies

  Divendres, 29 de novembre de 2019

Demà, el Centre d'Estudis de les Garrigues ha organitzat un acte per a commemorar el 40 aniversari del primers ajuntaments democràtics garriguencs

D'altra banda, aquesta tarda l'AMPA i l'Escola Joan XXIII de les Borges han organitzat un festival solidari a favor de la Marató de TV3

Aquest cap de setmana, les Borges Blanques acollirà tres activitats diferents i adreçades a diversos públics que seran: un festival solidari, el 40è aniversari dels ajuntaments democràtics i un concert de David Pradas.

Aquesta tarda, a les 19.30 hores, al Pavelló de l'Oli, l'AMPA i l'Escola Joan XXIII han organitzat un Festival solidari Pro Marató de TV3, que enguany està dedicada a la recerca sobre les malalties minoritàries, tal com vam informar des d'aquesta emissora. L'acte, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges, tindrà una entrada solidària de dos euros, comptarà amb les actuacions dels alumnes de l'escola i s'hi podrà adquirir l'osset solidari de l'AMPA.

Demà dissabte, 30 de novembre, el Centre d'Estudis de les Garrigues ha organitzat un acte per a commemorar el 40 aniversari del primers ajuntaments democràtics, posteriors al franquisme, a les Garrigues, que es durà a terme a les 18 hores, a la Sala Maria Lois de la Biblioteca de les Borges. Entre altres temes, es parlarà de com van ser aquelles eleccions, del context social i polític de l'època, i quins reptes es van trobar aquells primers alcaldes. La presentació anirà a càrrec de la historiadora Antonieta Jarné, i comptarà amb una taula rodona en la qual hi participaran els exalcaldes d'Arbeca, Josep Pau; de Bovera, Artur Prunera; de l'Espluga Calba, Francesc Sardà; de la Granadella, Ramon Piñol; de la Pobla de Cérvoles, Francesc Piñol; i dels Torms, Ramon Serentill.

Finalment, també demà, a les 20 hores, al Pavelló de l'Oli i amb entrada gratuïta hi ha previst el concert 'Umbilical' del pianista i compositor David Pradas, inspirat en el cicle de la vida i que incorpora imatges i sons reals, amb la voluntat de crear una atmosfera íntima i ser la banda sonora de la maternitat, tal com vam informar des d'aquesta emissora.

 

 

Els ossets solidaris recuperats (foto: AMPa Joan XXIII).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa