Notícies

  Divendres, 28 de febrer de 2014

La segona edició del concert en memòria del borgenc Toni Vall comptarà amb l'actuació de 4 conjunts

Es farà el dissabte, 1 de març, a partir de dels 23:30 hores, al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques

Demà, dissabte, 1 de març, el Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques acollirà la segona edició del Memorial Toni Vall, organitzat per la colla d'amics i amigues de l'homenatjat que, amb aquest acte, pretenen mantenir viu el record del seu company amb aquest concert anual.

Els organitzadors esperen que aquesta cita esdevingui, de nou, un punt de trobada per als joves de les Borges i de la comarca, però també vinguts d'altres pobles més allunyats. En aquest sentit, aquest any hi actuarà, com a cap de cartell, el conjunt Plan B, un grup de punk-rock de Sant Sebastià. A més, la vetllada comptarà també amb l'actuació de dos grups locals, Sekera No!, amb el seu rock de secà, banda que prové de la reformació dels coneguts Tse-Tsé i que presentarà un repertori nou però que inclourà algunes de les cançons més conegudes de la seva anterior etapa, i els The Assclats, que descarregaran sobre l'escenari la seva dosi d'òxid-punk. Encara hi haurà la participació d'un altre conjunt, La Pesta Puta, de Belianes, que interpretarà les cançons més conegudes d'estil punk i també temes propis.

El concert començarà a les 23.30 hores de la nit de dissabte i el preu de l'entrada és de tres euros, amb consumició inclosa. Es preveu que, tal com va ocórrer en la primera edició, al llarg de la nit es facin diversos parlaments i s'interpretin alguns temes musicals dedicats a Toni Vall.

El cartell del concert en memòria de Toni Vall.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa