Notícies

  Dijous, 9 de gener de 2020

El videoclip 'Va qui entra', de l'AMPA de l'Escola Joan XXIII de les Borges, entre els més vistos del 2019 a Youtube

Aquesta divertida versió del 'Malamente' de Rosalia ocupa la posició 54 del rànquing que ha publicat la revista Enderrock

Tot just començar aquest 2020, i per quart any, la revista Enderrock ha publicat la llista dels cent videoclips en català amb més reproduccions de l'any a YouTube, entre els quals hi ha la versió de 'Malamente' de Rosalia feta per l'AMPA del Col·legi Joan XXIII de les Borges Blanques amb el títol 'Va qui entra (a la junta de l'AMPA)', que té més de 85.000 reproduccions i ocupa el 54è lloc d'aquest rànquing.

Precisament, la popular cantant de Sant Esteve Sesrovires, Rosalia, amb el seu 'Milionària', encapçala la classificació, seguida per Buhos, Dàmaris Gelabert i Oques Grasses.

La junta de Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'Escola Joan XXIII de les Borges Blanques va fer aquest videoclip per animar pares i mares que s'afegeixin a la junta i per promocionar les activitats que fan i poder tirar endavant interessants projectes amb el màxim de participació.

La cançó és una versió contextualitzada en les qüestions del col·legi i les iniciatives de l'AMPA i està interpretada per la cantant junedenca Heura Gaya i pel borgenc Joan Maria Morlans, que també es va encarregar de mesclar i enregistrar el tema al seu estudi Masterlands. El videoclip, fet pels borgencs Jordi Boldú i Sara Boldú, compta amb la participació de membres de la junta de l'AMPA i també de professors i personal de gestió del centre escolar.

Segons informen des d'Enderrock, enguany, el llindar per entrar en el top 100 dels videoclips en català ha estat al voltant de les 31.000 reproduccions; 6.000 més que el 2018 (25.000), 9.000 més que l'any 2017 (22.000) i 10.000 més que el 2016 (21.000).

 

Una imatge del videoclip (foto: AMPA).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa