Notícies

  Dimarts, 4 de març de 2014

Les Borges posa en marxa dues campanyes d'ajuda a les protectores d'animals

La primera és una recollida de taps de plàstic per recaptar fons, i la segona és una recollida d'aliments per a gossos i gats

Les Borges ha posat en marxa una campanya de recollida de taps de plàstic per recaptar fons i destinar-los a les protectores d'animals.

Per aquest motiu s'han habilitat tres punts de recollida, ubicats al vestíbul de l'Ajuntament de les Borges, a la perruqueria Can Laura i al Quiosc Terrall, membres col·laboradors de la iniciativa, juntament amb la Policia Local.

Per cada tona de taps, les plantes de reciclatge paguen uns 200 euros, i amb els diners recaptats es podran sufragar algunes de les despeses de manteniment d'aquests animals a les protectores.

La regidora de Governació, Núria Palau, ha animat a tots els veïns de les Borges a col·laborar en aquesta campanya, "una mesura molt necessària en els temps que corren, ja que amb la crisi econòmica les protectores d'animals encara estan més sobresaturades i compten amb molts pocs recursos". La recollida de taps de plàstic "permetrà posar remei a molts dels problemes i necessitats que tenen les protectores i alhora conscienciar de la importància a l'hora de tenir un gos o bé un gat, un ésser viu que té unes necessitats i comporta unes responsabilitats".

Els tipus de taps que es poden recollir són múltiples, i l'únic requisit és que siguin de plàstic.

Paral·lelament a aquesta iniciativa, un grup de voluntaris ha organitzat pel proper dissabte dia 8 la quarta campanya de recollida d'aliments per a gossos i gats.

Campanya de recollida d'aliments per a gossos i gats

D'altra banda, el proper dissabte dia 8 de març tindrà lloc una campanya de recollida d'aliment per a gossos i gats, impulsada per voluntaris de les Borges agrupats al Facebook sota el nom "Gossos al Terrall sí", un grup que compta amb uns 400 seguidors.

Qui vulgui col·laborar aportant pinso o bé llaunes de carn podrà fer-ho durant tot el dia al Carrefour de les Borges i a la perruqueria canina Can Laura.

L'objectiu que es marquen els voluntaris és superar els gairebé 900 quilos d'aliment que es va recollir l'any passat, tot i que a hores d'ara ja s'han registrat diferents aportacions econòmiques amb les quals s'ha pogut comprar uns 1.000 quilos de menjar. 

Els punts de recollida de taps es troben al vestíbul de l'Ajuntament, a la perruqueria Can Laura i al quiosc Terrall (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa