Notícies

  Dilluns, 13 de gener de 2020

L'Asisa Borges Vall s'imposa per 4 a 0 al Visit Pontevedra

Dissabte que ve es disputarà el derbi català a la Superdivisió, ja que el Borges visitarà la pista del CER l'Escala

L'Asisa Borges Vall, el primer equip del Club Tennis Taula Borges, va guanyar per un contundent 4 a 0 el Visit Pontevedra, en el partit corresponent a l'onzena jornada de Superdivisió que es va disputar el passat divendres a la tarda al Centre de Tecnificació de la capital de les Garrigues.

Malgrat que el resultat global va ser totalment favorable al Borges, els parcials del partit van ser més ajustats: al primer encontre, l'egipci Elsayed Lashin s'imposava a Guillermo Martínez per 3 a 1. Després, Joan Masip va vèncer Martín Betancor per 3 a 2. Al seu torn, Marc Duran va guanyar amb claredat a Pedro Fernández amb un 3 a 0 i, per últim, Lahin va imposar-se a Betancor per 3 a 2, fent pujar el 4 a 0 definitiu al marcador general.

Amb aquesta victòria, l'Asisa Borges Vall continua tercer a la taula amb 17 punts, només un menys que el segon, l'Irun Leka Enea. La propera jornada hi haurà derbi d'equips catalans a la màxima categoria del tennis taula estatal, ja que el Borges visitarà, el dissabte, 18 de gener, la pista del CER l'Escala, vuitè classificat.

Elsayed Lashin en un dels partits que va disputar (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa