Notícies

  Dijous, 16 de gener de 2020

La Fira de l'Oli acollirà la presentació del Catàleg d’experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec

L'acte tindrà lloc dissabte, a les 11 hores, i s'hi farà entrega en format paper del catàleg a les empreses i persones assistents

El proper dissabte, 18 de gener, d'11.00 a 12.00 hores, tindrà lloc a la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra de les Garrigues la presentació del Catàleg d'experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec.

Inauguraran l'acte el president de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec, Mario Urrea, i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó. El coordinador tècnic del catàleg d'experiències, Adrià Dalmau, i el coordinador del Pla estratègic 'Les Garrigues Fent Camí', Isidre Pinyol, presentaran el Catàleg d'experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec i explicaran el seu procés de creació i la seva estructura.

Per últim, s'exposaran algunes de les experiències oleoturístiques incloses al catàleg per les seves empreses: Magda Garret, de la Cooperativa d'Arbeca; Laia Manresa, del Centre de l'Oli de Catalunya de la Granadella; Peter Gil, del PalitrokeRange dels Omellons, i Diego Teruel, del Centre d'Interpretació de la Pedra Seca. Durant la presentació, es farà entrega en format paper del catàleg a les empreses i persones assistents.

El catàleg, impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues amb la col·laboració de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec, s'emmarca dins del projecte 'Cadena de valor de l'oli de les Garrigues' i hi han participat 23 empreses del territori.

La portada del catàleg.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa