Notícies

  Dijous, 16 de gener de 2020

Aquesta tarda, les Borges TV estrena plataforma i renova la imatge corporativa

A partir de demà, es podran seguir els actes més destacats de la Fira de l'Oli per streaming al seu web

Aquesta tarda, a les 19 hores, les Borges TV, la cadena pública de televisió de la capital de les Garrigues que emet per internet per a informar sobre l'actualitat de la comarca, estrena la seva nova plataforma online que podeu consultar clicant a l'enllaç.

L'objectiu d'aquesta renovació consisteix a millorar la indexació de tot el contingut i crear un disseny atractiu facilitant la navegació als espectadors. Així, també s'ha aprofitat per a renovar la imatge corporativa de la cadena, "per a donar impuls a projectes de futur pròxim, com nous programes i formats, incorporació de nous participants, possibilitat de streaming continuat, entre altres, conscients que aquest canvi permetrà incentivar la motivació dels col·laboradors i els espectadors, i afrontar aquest nou impuls amb majors garanties".

Novetats destacades, coincidint amb la Fira de l'Oli i les Garrigues

La directora de Les Borges TV, Mariví Quesada, ha anunciat que "s'ha escollit aquestes dates per donar una major retransmissió dels actes més destacats de la 57a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, els dies 17, 18 i 19 de gener, per streaming a lesborgestv.cat. Segons Quesada, "la nova plataforma mostra un disseny molt més actualitzat i amb una interfície molt còmoda  en les categories de notícies i programes, però mantenint una funcionalitat senzilla perquè la gent pugui navegar còmodament i entenent en cada moment en quina secció es troba".

Una novetat destacada és l'emissió continuada de contingut, que permetrà que quan no es realitzi un directe, l'espectador pugui consumir programació ja enregistrada anteriorment, a través d'una llista de reproducció. També s'estrena una categoria de notícies destacades, que mostrarà els vídeos més vistos pels espectadors durant el darrer mes.

La nova imatge corporativa "també pretén ser més atractiva visualment i és per això que s'actualitzarà la imatge corporativa a tots els perfils de la cadena a les xarxes socials, que actualment té presència a Facebook, Twitter i Instagram.

Finalment, Quesada ha exposat  que "durant els pròxims dies s'anirà revisant qualsevol possible error, pel que ha demanat comprensió i col·laboració a l'audiència de Les Borges TV, i ha afegit que ja es podrà començar amb la nova temporada del programa Persones, així com a la realització de la nova programació (reportatges extensos, programes d'actualitat, entre altres novetats previstes)".

Tot i la renovació de la direcció de la cadena ara fa un any, Les Borges TV "manté intacta la missió d'informar a la població de les Garrigues de tot el que succeeix a la comarca, a través de notícies, reportatges, programes, streamings, entre altres, mitjançant la pàgina web com a única plataforma de contingut, i des d'on es comparteix cap a les xarxes socials per arribar a més població".

Primera jornada tècnica de la 57a Fira de l'0li i les Garrigues

D'altra banda, la 57a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues ja ha començat aquest matí amb una activitat prèvia, la jornada tècnica 'PECT Segarra-Garrigues: potencial de procés i qualitat de les almàsseres', que han inaugurat a les 9.30 h a la Sala Maria Lois de la Casa de la Cultura de les Borges Blanques, l'alcalde Enric Mir, i el cap del programa de fructicultura de l'IRTA, Luis Asín.

La jornada ha tractat "alguns dels temes de més actualitat sobre el treball a les almàsseres" i ha presentat algunes de les innovacions, estudis i novetats que poden ser d'utilitat pel sector productor d'oli i que deriven de les actuacions del projecte PECT-Motors del Segarra-Garrigues que finança el programa FEDER.

La inauguració de la jornada tècnica d'aquest dijous a la 57a Fira de l'Oli i les Garrigues (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa