Notícies

  Dimecres, 5 de març de 2014

S'inaugura l'exposició Instagastro Oli DOP Garrigues: una mirada "iger" a l'oli de les Garrigues

Es podrà visitar fins el 27 de març a l'Espai Macià de les Borges Blanques

La sala d'exposicions de l'Espai Macià de les Borges Blanques acull des del passat dimarts, 4 de març, i fins al 27 de març, l'exposició de fotografies Instagastro Oli DOP les Garrigues. Es tracta d'una mostra amb 44 fotografies fetes pels participants a l'acció promocional que portava el mateix nom i que va organitzar el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida el passat 1 de desembre de 2013 a les Borges amb la finalitat de donar a conèixer l'oli d'oliva de les Garrigues, la gastronomia i el patrimoni cultural i paisatgístic de la comarca.

El president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, ha estat l'encarregat d'inaugurar la mostra aquesta tarda, a les 19.00h, acompanyat de la presidenta de la comissió de Cultura i Turisme del Consell, Ramona Urgell, i de l'alcalde de les Borges, Enric Mir.

La mostra ha estat cedida pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida al Consell Comarcal de les Garrigues i ha estat exposada prèviament a l'Institut d'Estudis Ilerdencs durant el mes de febrer. Aquesta mostra i l'acte promocional previ formen part de l'estratègia del Patronat de Turisme per promocionar diferents indrets del territori a través de les xarxes socials.

Les 44 fotografies que es poden veure a la mostra són fruit d'una selecció entre les més de 200 imatges que els participants a l'Instagastro Oli DOP les Garrigues van penjar a les xarxes socials, mostrant els diferents atractius turístics de la comarca i el seu producte estrella, l'Oli d'Oliva Verge Extra. El programa va incloure activitats gastronòmiques i culturals, com la visita a l'Espai Macià de les Borges, la visita d'un camp d'oliveres per veure la recol·lecció d'olives, la visita a les instal·lacions de la cooperativa Sant Isidre de les Borges, un tast d'oli i la visita al Parc Temàtic de l'Oli.

L'acció promocional, que va reunir una cinquantena de participants, va ser organitzada per la Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues, la DOP Oli les Garrigues, la Cooperativa Sant Isidre, el Parc Temàtic de l'Oli de les Garrigues i la comunitat d'instagramers Igers Lleida.

L'acte d'inauguració de l'exposició (foto: CC Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa