Notícies

  Dimecres, 5 de març de 2014

La Central de compres de l'ACM busca sinergies amb els municipis de les Garrigues

Actualment, l'ACM ofereix al miler d'ens locals associats la possibilitat de comprar agregadament productes com electricitat, gas, plans de pensions, vehicles i assegurances

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques ha celebrat aquest dimecres una nova jornada territorial al voltant de la central de compres del món local. Al Consell Comarcal de Les Garrigues, el secretari general de l'ACM, Marc Pifarré, ha destacat que l'objectiu és conèixer les necessitats dels municipis i "a partir d'aquí començar a respondre què comprem, on ho comprem i com ho comprem".

"Volem conèixer les vostres necessitats, que ens aporteu idees i que prioritzeu àmbits a explorar", ha destacat el secretari general de l'ACM en la quarta jornada territorial que es fa per presentar la central de compres del món local. La iniciativa, que va començar fa sis anys,  busca aprofitar la suma de molts municipis per obtenir millors preus i serveis. "La central de compres que planteja l'ACM ha de conviure amb la indústria local del territori, assolint un equilibri per no perdre teixit productiu de la zona", ha reblat Pifarré.

El president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, ha manifestat que "des del Consell Comarcal agraïm a l'ACM que faci aquesta jornada a les Garrigues, una comarca amb grans mancances històriques en infraestructures viàries, que encara està per descobrir, amb ganes de viure i sobreviure en un context complicat com l'actual per al món local".

El director dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a Lleida, Jordi Curcó, ha destacat que "passem per moments complicats, però il·lusionants, moments de reptes que hem d'encarar amb confiança sabent que si no treballem junts, aquest país nostre no tirarà endavant".

Actualment, l'ACM ofereix al miler d'ens locals associats la possibilitat de comprar agregadament productes com electricitat, gas, plans de pensions, vehicles i assegurances.

Imatge de la jornada d'avui (foto: Consell Comarcal de les Garrigues)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa