Notícies

  Dimecres, 5 de març de 2014

Les Borges ofereix sessions de formació sobre la plataforma ClicPortal

El projecte és un directori gratuït de negocis de les Borges ubicat al web de l'Ajuntament, que mostra l'economia local ordenada tant per serveis com per índex alfabètic

Des de l'Ajuntament de les Borges s'estan duent a terme sessions de formació sobre la plataforma ClicPortal, que a dia d'avui ja garanteix la presència d'una desena d'empreses de les Borges a Internet sense cap cost per als comerciants.

Es tracta d'una oferta del consistori, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, de pàgines web gratuïtes en el seu directori d'empreses dedicat als negocis locals.

La iniciativa té lloc dins del Pla de Formació per a Comerciants i Autònoms de les Borges.

Les sessions de formació per aprendre a utilitzar el ClicPortal, que tenen lloc a la Borrassa i que compten amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, del servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu, estan obertes a la resta d'empreses, negocis i comerços locals que ho sol·licitin a la regidoria.

Què és ClicPortal?

El projecte ClicPortal és un directori gratuït de negocis de les Borges ubicat al web de l'Ajuntament, que mostra l'economia local ordenada tant per serveis com per índex alfabètic. Una iniciativa que, segons el regidor de promoció Econòmica, Jordi Ribalta, "pretén afavorir la projecció i la visibilitat dels negocis locals a través de la seva presència a la xarxa".

Per tal d'adaptar-se a les demandes del públic actual, les pàgines web de les diferents empreses estaran adaptades per a dispositius mòbils, i es podran vincular amb les diferents xarxes socials com Facebook, Twitter i Tuenti. A més, es podran enllaçar amb pàgines de venda i s'hi podran publicar calendaris d'activitats, catàlegs de productes, vídeos, notícies i espais de novetats i promocions, entre altres.

Imatge de la sessió de formació de ClicPortal (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa