Notícies

  Dimecres, 12 de febrer de 2020

La Cafeteria Slàvia de les Borges rep un dels reconeixements a la Indústria dels Premis Enderrock 2020

Pels seus 25 anys de programació de música en directe

Demà dijous, 13 de febrer, a les 12 hores, a l'antiga fàbrica Estrella Damm de Barcelona, es farà la lectura pública dels tres artistes finalistes nominats en cadascuna de les quinze categories de la votació popular dels Premis Enderrock 2020-XXII Premis de la Música Catalana. La gala dels premis se celebrarà el dijous, 5 de març, a l'Auditori de Girona, però l'acte de demà a la capital catalana, tindrà protagonistes garriguencs, i és que la Cafeteria Slàvia ha rebut un dels reconeixements a la Indústria pels seus 25 anys de programació de música en directe.

El reconeixement a la Indústria, a més de la sala borgenca, també recauran en els segells discogràfics Gandula (10 anys) i Kasba Music (15 anys), els equipaments musicals de L'Auditori (20 anys) i Liceu (20 anys des de la reobertura) i  la sala Jazzman (40 anys). També rebran reconeixement el programa 'Mans' de Catalunya Ràdio (15 anys), el festival Guitar BCN (30 anys), l'empresa promotora Alter Sinergies (15 anys) i la plataforma cultural Lapsus (15 anys).

La Cafeteria Slàvia ja va rebre el premi ARC a la 'Millor programació d'espai musical' l'any 2013, el 2016 va ser guardonada amb el premi Jaume d'Urgell per la seva tasca de promoció i de difusió d'artistes i grups musicals dels Països Catalans i el 2018 va ser finalista als Premis Enderrock en la categoria 'Millor sala de concerts'.

Quimi Portet, a la Cafeteria Slàvia (foto: slavia.cat).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa