Notícies

  Divendres, 14 de febrer de 2020

El nou fitxatge de l'equip de la divisió d'honor del CTT Borges, el japonès Ryu Taguchi, ja ha arribat a les Borges i debutarà a casa el 14 de març

D'altra banda, ahir l'ASISA Borges Vall va aconseguir una victòria a casa per 4-1 davant del San Sebastián de los Reyes

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, l'equip de la divisió d'honor del CTT Borges va fer un nou fitxatge per reforçar l'equip, el japonès Ryu Taguchi, que ja ha arribat a la capital de les Garrigues.

El jove japonès, de 21 anys, jugarà aquest diumenge a Olot el seu primer partit amb la samarreta del Borges. El debut a casa serà, el 14 de març, a les 16 hores, davant l'Imatec Gabinetes Radiologicos de Cartagena, Múrcia.

El club confia "que el joc de Taguchi ajudi a l'equip a salvar la categoria" i residirà a les Borges fins al 5 d'abril.

Victòria per 4-1 de l'ASISA Borges Vall davant del San Sebastián de los Reyes

Ahir dijous, 13 de febrer, l'ASISA Borges Vall va disputar un partit amb el San Sebastián de los Reyes que va guanyar per 4-1. En el primer partit, Joan Masip es va enfrontar al rus, Aleksei Zhukov. Masip va començar amb bon peu guanyant els dos primers sets, però el jugador rus va capgirar el marcador i va aconseguir la victòria per 2-3. En el segon partit, Marc Duran va guanyar per 3-0 a Rafael Casares.

El tercer jugador que va sortir a la pista va ser Elsayed Lashin que, tot i que en el partit de dilluns va patir una lesió, va voler ajudar a l'equip. L'egipci va aconseguir "una lluitada victòria" davant Vladislav Ursu per 3-0.

Marc Duran va jugar el quart partit i va superar a Zhukov per 3-0. Amb 3-1 al marcador general, el duel entre Masip i Ursu podia tancar el partit a favor del Borges i evitar així un últim partit del lesionat Lashin. Així doncs, Masip va aconseguir una victòria per 3-2 i va situar el 4-1 al marcador general.

El pròxim partit de l'ASISA Borges Vall serà demà dissabte, 15 de febrer, a les 11 hores, al camp de lArteal TM a Santiago de Compostel.la.

El japonès Ryu Taguchi, ja ha arribat a la capital de les Garrigues (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa