Notícies

  Dijous, 6 de març de 2014

Les Borges posarà en marxa un curs sobre creació de continguts audiovisuals

Amb la col·laboració de Les BorgesTV, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i Iris Digital

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de les Borges i la televisió local Les BorgesTV organitzen un curs d'iniciació al món audiovisual, aprenentatge de l'ús de la càmera i introducció al muntatge digital, adreçat tant a estudiants com a persones aficionades en el procés de creació i d'edició de vídeos.

El curs, que arrencarà a principis de maig, comptarà amb sessions teòriques que tindran lloc a la Borrassa, i pràctiques durant les quals els alumnes aprendran a manejar la càmera i a editar les gravacions enregistrades.

El curs compta amb un preu simbòlic de 10 euros i les inscripcions es poden fer al departament de Recaptació de l'Ajuntament o bé a la Borrassa.

Francesc Macià, el regidor responsable d'aquest projecte, ha explicat els dos objectius que es pretén assolir amb l'organització d'aquest curs: "El primer, proporcionar i donar a conèixer la nostra televisió local, lesBorges TV, formada íntegrament per voluntaris". D'altra banda, tal i com afirma Macià, aquesta proposta és també "una manera de proporcionar formació sobre el sector audiovisual, el que permetria a molts joves del territori tenir un primer contacte amb aquest món i els ajudaria a encarar el seu futur".

El curs és de 20 hores lectives i tindrà lloc dos tardes a la setmana encara pendents de confirmar, i estarà impartit per Eduard Fernández, tècnic en imatge fílmica i so professional i gerent de l'empresa audiovisual Iris Digital.

Durant les sessions de formació es tractaran temes com la importància de la llum i del so, els tipus de plànols i l'elaboració d'un guió, i pel que fa a les pràctiques es donarà especial importància al maneig de la càmera, l'enregistrament de plànols i l'edició de vídeo, entre altres qüestions. 

Imatge del regidor Francesc Macià i voluntaris de Borges TV a la seu de la televisió local (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa