Notícies

  Dilluns, 2 de març de 2020

Diversos alumnes de primària visiten l'exposició 'Corremón' a la biblioteca de les Borges, una proposta de llibres, contes i còmics de viatges

Durant el mes de març, la biblioteca ha preparat diferents activitats com la celebració del Dia de la Dona i del Dia Mundial de la Poesia, un tast d'òpera, i la presentació de diversos llibres, entre altres

La setmana passada, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges va començar a rebre els alumnes de primària per visitar l'exposició 'Corremón', una proposta de llibres, contes i còmics de viatges cedida per la Central de Biblioteques de Lleida. L'exposició la visitaran, fins al proper dimecres 11 de març, tots els alumnes de les Borges, i a partir del dia 16 de març començarà la itinerància per les diferents biblioteques de les Garrigues: Granadella, Albi, Cervià, Arbeca, Albagés, Juncosa i a l'estiu farà parada a Fulleda.

Activitats durant el mes de març a la Biblioteca de les Borges

D'altra banda, la biblioteca borgenca també ofereix un calendari d'activitats durant el mes de març.

  • Dimecres 4, a les 9.30h: Trobada de biblioteques de la comarca.
  • Dilluns 9, a les 17.15h: Celebració del Dia de la dona al primer pis. Comentar 'Sine especulo', amb la seva autora Maite Mateos Torres. A continuació, l'Àurea Vives presentarà la seva primera novel·la 'El Viaje del reencuentro'. El mateix dilluns, a les 19 hores, taller de contes de misteri per als nens i nenes de P5, 1r, 2n i 3r, amb Maria Balcells i Júlia Mas.
  • Divendres 13, a les 17.30h: sessió Grup de Llegir el Teatre comentaran 'Les veus interiors' d'Eduardo De Pilippo. Coordina la poeta i dramaturga, Meritxell Cucurella-Jorba. A les 19 hores, l'escriptor Emili Bayo parlarà de la seva novel·la 'El mañana sin mí', guanyadora del premi València de novel·la.
  • Dilluns 16, a les 17.30h: sessió Grup de Poesia comentaran Clementina Arderiu. Conduirà la sessió Jesús Mª Villafranca.
  • Dimecres 18 , a les 11.30h: Grup de Lectura Guiada comentaran el llibre 'Salinger. El vigilant en el camp de sègol'.
  • Dilluns 23, a les 18.30h: Celebració del Dia Mundial de la Poesia amb la lectura, en diferents idiomes, del poema 'A hora foscant de Josep Carner'. A continuació, recital poètic a càrrec dels membres del grup de poesia de la biblioteca.
  • Dijous 26, a les 17h: L'escriptora Teresa Ibars comentarà el seu llibre 'Atles de l'oblit'.
  • Dimarts 31, a les 19.30h: tastets d'òpera amb Pol Avinyó. Comentarà l'òpera "Clemenza di Tito"  .

D'altra banda, la biblioteca organitzarà un autocar per anar al Liceu el diumenge, 26 d'abril, per a veure l'obra de Mozart 'Clemenza di Tito'. El preu és de 90 euros i inclou entrada i autocar. L'hora de sortida serà, a les 15 hores, i la tornada serà a mitjanit. Les inscripcions es poden fer a la biblioteca i el pagament a recaptació de l'Ajuntament del dilluns 30 de març al divendres 3 d'abril.

Alumnes de les Borges visitant l'exposició de la biblioteca de les Borges (foto: Biblioteca Marquès d'Olivart).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa