Notícies

  Dilluns, 2 de març de 2020

Èrika Robleda i Oxana Bonjorn, de la Joventut Atlètica Arbeca, aconsegueixen l'or i el bronze, respectivament, en la prova dels 3.000 metres llisos del Campionat de Catalunya de Pista Coberta Sub18

D'altra banda, Andrea Alemany va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 1.500 metres llisos. Les tres atletes participaran en el Campionat d'Espanya de Pista Coberta que es farà a València

Ahir diumenge, u de març, es va disputar el Campionat de Catalunya de Pista Coberta Sub18 a Sabadell on van participar tres integrants de la Joventut Atlètica d'Arbeca. Èrika Robleda va aconseguir la medalla d'or en la prova dels 3.000 metres llisos, i Oxana Bonjorn va guanyar el bronze. En la prova dels 1.500 metres llisos, Andrea Alemany va aconseguir la medalla de bronze. Les tres atletes, la setmana que ve, correran en el Campionat d'Espanya de Pista Coberta que es farà a València.

D'altra banda, les atletes de l'equip arbequí, Maria Roset, Laura Arqué, de la categoria Sub16, i Aina Arqué, Sub14, van córrer en el control de 1.000 metres a Lleida. Roset es va quedar a "un segon" per aconseguir la mínima del Campionat d'Espanya de Pista coberta amb un registre de 3 minuts i 10 segons. Arqué va marcar un registre de 3 minuts i 34 segons i la seva germana Aina va marcar un registre de 3 minuts i 25 segons, mínima pel Campionat de Catalunya d'aire lliure.

Pel que fa a la resta de l'equip, va estar corrent al cros de Gomés, cros del circuit lleidatà.

Èrika Robleda, Andrea Alemany i Oxana Bonjorn en el Campionat de Catalunya de Pista Coberta Sub18 (foto: Joventut Atlètica Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa