Notícies

  Dimarts, 3 de març de 2020

El 4 d'abril, la Llotja de Lleida acollirà la segona edició de 'Rock pels Xuklis de Lleida' amb un concert, tallers i activitats per a adolescents

La iniciativa, impulsada per Afanoc Lleida, inclourà els grups 7DRock, David Uclé i Tribut a Loquillo

Afanoc Lleida, la delegació lleidatana de l'Associació de Nens amb Càncer de Catalunya, ha organitzat pel dissabte, 4 d'abril, la segona edició del 'Rock pels Xuklis de Lleida', un festival que va nèixer de les inquietuds del grup de joves i adolescents de l'entitat i de la seva necessitat de trobar un espai amb activitats relacionades amb els seus gustos i que alhora els hi doni l'oportunitat de transmetre la realitat del càncer que els hi ha tocat viure en primera persona o a través dels seus germans en l'etapa de l'adolescència.

El segon 'Rock pels Xuklis de Lleida', presentat per Ferran Aixalà com en la primera edició, tal com vam explicar des d'aquesta emissora, reunirà dalt de l'escenari els grups 7DRock, David Uclé i Tribut a Loquillo i Trogloditas-El Pajaro Loco, a partir de les 9 de la nit.

L'objectiu d'aquesta nova iniciativa és "anar més enllà de ser un concert i sensibilitzar sobre les vivències, les pors, els canvis i les necessitats que es donen quan apareix el càncer durant l'adolescència".

Les entrades per al concert es poden adquirir a la delegació d'Afanoc, al web de la Llotja i a la taquilla del teatre. De forma anticipada tindran un preu de 12 euros i el mateix dia del concert costaran 14.

 

Participants en la primera edició 'Rock pels Xuklis de Lleida' (foto: Segueix la Festa).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa