Notícies

  Dimarts, 3 de març de 2020

Rescap-2 es reuneix amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn

Segons la plataforma, consideren "prioritari i urgent" implantar el desviament de camions obligatori i bonificat al tram les Borges-Soses de l’N-240

Ahir dimarts, 2 de març, membres de la plataforma Rescap-2 es van reunir amb Joan Talarn, President de la Diputació de Lleida, a la seu de la Diputació per tractar el tema de l'N-240.

Segons la plataforma, ambdues parts van coincidir en què el fet que el Govern espanyol hagi confirmat que no renovarà la concessió de l'AP-2 l'agost de 2021, d'aquí només 18 mesos, "és molt bona notícia i aquest fet obliga a repensar la mobilitat al pla de Lleida".

Exposen que "en aquest període transitori, caldria que la Generalitat implantés de manera urgent i prioritària el desviament obligatori i bonificat de camions de l'N-240 a l'AP-2 al tram més conflictiu, el que va quedar exclòs fa un any i mig, de les Borges Blanques a Lleida/Soses". Joan Talarn es va comprometre a trametre aquesta reivindicació en la propera reunió que mantingui amb Isidre Gavin, Secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

Durant la reunió també es va parlar d'altres necessitats com l'execució de les rotondes de Juneda a l'N-240, l'estudi de nous accessos a l'AP-2 una vegada alliberada, i la inclusió de la línia de tren Lleida-Tarragona a la xarxa de rodalies de Lleida. Reivindicacions que la Diputació es va fer pròpies i defensarà en les reunions en que es tracti la mobilitat del pla de Lleida.

Membres de Rescap-2 amb el president de la Diputació de Lleida (foto: Rescap-2).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa