Notícies

  Dimecres, 4 de març de 2020

Places exhaurides per a la conferència de la popular consultora de criança conscient, Míriam Tirado

L'activitat, organitzada pel SIAD del Consell Comarcal de les Garrigues, es farà, l'11 de març, al Pavelló de l'Oli de les Borges

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, la popular consultora de criança conscient i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança, Míriam Tirado, oferirà una conferència sobre com acompanyar les emocions dels més petits i les més petites, el pròxim dia 11 de març, organitzada pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de les Garrigues. L'acte, que tindrà lloc a les 18 hores al Pavelló de l'Oli de les Borges, ja compta amb 200 inscripcions i persones en llista d'espera, ja que les places eren limitades. És una activitat gratuïta que requeria inscripció prèvia.

La conferenciant és un referent en el món de la criança conscient que ha sabut aprofitar la força del món digital. Té més de 50.000 seguidors als seus perfils de Facebook i Instagram, prop de 30.000 subscriptors al canal de Youtube, amb vídeos que superen les 100.000 visualitzacions en què, amb clau d'humor, toca els temes que més preocupen a les famílies. A més, Míriam Tirado és autora de llibres pensats per acompanyar mares i pares en aquest camí de la maternitat, paternitat i criança conscient dels fills i filles: Vincles, Maternitat a flor de pell i Rabietas. També ha publicat contes per ajudar als infants en coses que els poden costar: La FesTeta; Tinc un Volcà; Baba, no vull dormir, i Benvingut, senyor Malestar.

 

La xerrada de la consultora de criança conscient, Míriam Tirado, ja compta amb 200 inscrits (foto: Míriam Tirado).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa