Notícies

  Dijous, 5 de març de 2020

La sala Arts25400 de l'Espai Macià de les Borges acull l'exposició 'Portraits', de Josep Talamonte

La mostra s'inaugurarà divendres, 6 de març, a les 20 hores, i es podrà visitar fins el 29 de març

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha programat per aquest divendres, 6 de març, a les 20 hores, a la Sala Arts25400 de la planta baixa de l'Espai Macià, la inauguració de l'exposició de l'artista malagueny, afincat a Os de Balaguer, Josep Talamonte, 'Portraits'. En finalitzar l'acte, hi haurà un tast de productes de la terra.

La mostra de Talamonte, considerat un dels grans artistes plàstics de Ponent, és polièdrica i mostra treballs elaborats amb tècniques i estils diferents, i es podrà visitar fins el pròxim 29 de març, en horari de l'Espai Macià.

Josep Talamonte té una llarga experiència en el món de l'art que li ha permès dominar una gran quantitat de tècniques i estils, que utilitza en les seves creacions artístiques. És reconegut pels seus treballs murals, de disseny gràfic, de serigrafia, del dibuix i de la pintura, entre altres.

La característica fonamental de la tècnica pictòrica de l'obra de Talamonte és l'estil, la facilitat amb què desenvolupa una gestualitat i com aquesta es converteix en el vehicle de les seves idees. Els seus quadres tenen un segell propi que els identifica per si sols.

Josep Talamonte (foto: Josep M. Maya/retornlleida.blogspot.com).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa