Notícies

  Dijous, 5 de març de 2020

La penya Ullà de Juneda celebra el cinquè aniversari de la seva refundació amb un seguit d'activitats

Els actes començaran aquest dissabte, però el plat fort serà la jornada del 18 d'abril, amb dinar, sopar i actuacions musicals

La Penya Ullà de Juneda celebra el seu cinquè aniversari amb un seguit d'activitats entre les quals destaca una gran festa el 18 d'abril, amb els grups Allioli i Cor Rebel. Els actes comencen aquest dissabte, 7 de març, amb una 'Calçocatada', només per a penyistes.

Un grup de joves va decidir l'any 2016 recuperar la colla junedenca Penya Ullà, amb la somera al seu Penó, que havia participat per primer cop a l'Aplec del Caragol l'any 1984, i que van estar en actiu fins el 1991. En l'actualitat, la refundada penya compta amb 175 membres i no para de créixer. A més de l'Aplec del Caragol de Lleida, la Penya Ullà participa en nombroses activitats a Juneda, com la Revetlla de Sant Joan, on són els encarregats de cuinar i servir el sopar.

Aquest dissabte, 7 de març, començaran les celebracions amb un tast de vins del Celler Matallonga de Fulleda i una calçotada només per a socis, amenitzada pel grup 'Sabor de Rumba'. Però el plat fort tindrà lloc el proper 18 d'abril en el que s'ha programat un dinar popular en el que es podran degustar plats de diferents països elaborats per junedencs, acompanyats per la música de Paco de la Eva. Durant el matí hi hauran jocs per als més petits a la pista del Parc Alegria. També està previst un sopar per als socis a la mateixa pista, en què a partir de les 12 de la nit començarà la festa musical amb els grups Cor Rebel, Allioli i els Dj David Gaya i Rico.

Membres de la penya Ullà (foto: penya Ullà).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa