Notícies

  Dimecres, 11 de març de 2020

El 18 d'abril es disputarà la Rural Cycling les Garrigues, la marxa cicloturista en bici de carretera de la comarca

Organitzada pel Club Ciclista Castelldans i la Colla Ciclista La Pedalada de Juneda, amb la col·laboració d'altres clubs ciclistes, entitats, cooperatives i ajuntaments de pobles de les Garrigues i de la demarcació de Lleida

Les Garrigues tindrà una marxa cicloturista en bicicleta de carretera. Es tracta de la Rural Cycling les Garrigues, Organitzada pel Club Ciclista Castelldans i la Colla Ciclista La Pedalada de Juneda, amb la col·laboració d'altres clubs ciclistes, entitats, cooperatives i ajuntaments de pobles de les Garrigues i de la demarcació de Lleida, que se celebrarà el dissabte, 18 d'abril.

La marxa inclourà dos recorreguts, el llarg, de 140 quilòmetres i 2300 metres de desnivell, que des de Juneda passarà per Castelldans, l'Albagés, el Soleràs, els Torms, Bellaguarda, la Granadella, Bovera, la Palma d'Ebre, la Bisbal de Falset, la Pobla de Cérvoles, el Vilosell, l'Albi, Vinaixa, l'Espluga Calba, els Omellons, la Floresta, Arbeca, Puiggròs i Juneda. Presenta un traçat exigent, tant pel quilometratge com pel desnivell acumulat, amb un relleu trencacames. Hi haurà tres avituallaments.

El recorregut curt compta amb 101 quilòmetres i 1300 metres de desnivell i passarà per Castelldans, l'Albagés, el Soleràs, els Torms, Juncosa, la Pobla de Cérvoles, el Vilosell, l'Albi, Vinaixa, l'Espluga Calba, els Omellons, la Floresta, Arbeca, Puiggròs i Juneda. No és tan dura com la primera, però, segons els organitzadors, conserva l'esperit de les carreteres de les Garrigues. Hi haurà dos avituallaments.

Les inscripcions, que ja estan obertes, es poden fer aquí. Fins el 5 d'abril, el preu és de 35 euros per als ciclistes federats i de 43 per als no federats. Del 6 al 12 d'abril, les inscripcions costaran 45 per als fecerats i 53 per als no federats.

Els dorsals es podran recollir el 17 d'abril, de 19 a 21 hores, a Juneda. L'endemà, la cursa sortirà a les 09 hores, a les 13 hores començarà l'avituallament final, a les 15 hores es preveu entregar els premis i la meta es tancara a les 15.30 hores. Els organitzadors demanen precaució, ja que el trànsit estarà obert.

Ciclistes dels tres clubs que col·laboren el l'organització (foto: CC Terraferma).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa