Notícies

  Dijous, 12 de març de 2020

L'Asisa Borges Vall guanya el Burgos per 2 a 4 i se situa segon a la Superdivisió

Ara, la competició queda suspesa del 13 al 22 de març per tal d'evitar riscos pel COVID-19, segons les indicacions de la FETM

L'Asisa Borges Vall es va imposar ahir a la tarda per 4 a 2 a l'Universidad de Burgos TPF, en el partit corresponent a la setzena jornada de la lliga de Superdivisió, en un matx emocionant. El Burgos, sisè classificat, va posar les coses difícils a un Borges que va començar amb molta força i que, gràcies als dos punts de Joan Masip, va sumar una nova victòria que el permet pujar fins al segon lloc de la classificació.

En el primer partit de la tarda, Elsayed Lashin va guanyar Alexandru Cazacu per 1-3. Joan Masip va aconseguir el segon punt pels borgencs en guanyar a Jorge Ausin per 0-3. En el tercer partit, Marc Duran va vèncer per 0-3 al jove Daniel Berzosa.

Amb 0-3 al marcador general, l'Asisa Borges Vall disposava de tres partits per sumar el punt que li faltava per aconseguir la victòria, però Lashin no va poder sentenciar, en perdre davant Jorge Ausin per un ajustat 3-2. En el cinquè duel, Duran es va veure sorprès pel joc de Cazacu i també va cedir per 3-1. En el definitiu partit entre Masip i Berzosa, el català va guanyar per un ajustat 2-3 en un matx molt disputat.

El pròxim partit de lliga queda ajornat per ordre de la Federació Espanyola que ha suspès la lliga del 13 al 22 de març per tal d'evitar riscos pel COVID-19.

Els dos equips, abans del partit (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa