Notícies

  Dijous, 12 de març de 2020

Una quinzena d’empreses participen en el primer seminari del curs ‘Eines formatives i de suport als allotjaments de les Garrigues’

El curs té com a principal objectiu oferir eines formatives i de suport perquè els allotjaments de la comarca siguin més competitius

El Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, va organitzar ahir dimecres, 11 de març a la tarda, el primer seminari del curs 'Eines formatives i de suport als allotjaments de les Garrigues', presentat el passat dijous, i que compta amb la participació d'una quinzena d'empreses de la comarca. En la primera de les sessions de formació es va parlar de les tendències de futur i innovació en el sector turístic.

El programa contempla l'organització de tres seminaris més on es tractarà la creació de productes turístics i experiències col·laboratives; l'estratègia i models de negoci innovador i col·laboratiu, i la comunicació i comercialització de l'oferta turística del territori. 

Un cop finalitzats els seminaris, d'entre els allotjaments que hi hagin participat s'escolliran deu empreses amb les quals es faran tutories personalitzades i es visitaran experiències turístiques de la comarca. El curs té com a principal objectiu oferir eines formatives i de suport perquè els allotjaments de la comarca siguin més competitius.

El primer seminari del curs celebrat a la sala de plens del Consell Comarcal (foto: CCG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa