Notícies

  Dilluns, 16 de març de 2020

Detenen tres veïns de Lleida després que assaltessin un domicili del Cogul per intentar robar

Segons informen els Mossos d'Esquadra, els detinguts es van fer passar per policies i van utilitzar dues armes de foc curtes

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres, 11 de març, tres homes, de 36, 56 i 59 anys i veïns de Lleida, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació, tinença il·lícita d'armes i usurpació de funcions públiques. Els fets van passar el mateix dia en un domicili del Cogul. Pels volts de les 15.00 hores dos homes van trucar a la porta i, quan una persona de dins va obrir, van entrar per la força al domicili.

Els dos assaltants, que anàvem vestits amb roba policial i passamuntanyes, van amenaçar amb una pistola les persones que estaven dins l'habitatge i van fer que obrissin la caixa forta que tenia el domicili. Després de comprovar que la caixa no contenia res de valor, van fugir sense sostreure cap objecte.

Quan els Mossos van tenir constància dels fets, immediatament es va muntar el dispositiu de tancament de les carreteres principals i secundàries per interceptar el vehicle que utilitzaven els assaltants.

Cap a les 16.00 hores, en un control que els Mossos efectuaven a la carretera que va de Lleida a Artesa de Segre, es va aturar un vehicle sospitós ocupat per dues persones. Aquestes van acabar detingudes després de constatar que eren els presumptes assaltants. Minuts més tard es va detenir un tercer implicat, que havia baixat del vehicle a la població d'Artesa de Lleida.

Posteriorment, la investigació iniciada pels Mossos va permetre localitzar, en un camí proper al lloc on es van efectuar les detencions, una motxilla a l'interior de la qual hi havia diverses peces de roba policial, dues pistoles, un passamuntanyes, guants i altres estris amb els quals, presumptament, es va cometre el robatori.

Els detinguts, dos dels quals tenen antecedents, van passar el matí del passat dissabte a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

El vestit i les armes que duien els assaltants (foto: Mossos d'Esquadra).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa