Notícies

  Dimarts, 17 de març de 2020

Detenen dos homes a les Borges Blanques que, presumptament, acabaven de robar en dos establiments

Haurien robet en un establiment de restauració i en una benzinera de l'N-240; un dels detinguts és menor d'edat

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir dos homes, de 28 i 17 anys i amb domicili desconegut, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Ahir al migdia, una patrulla dels Mossos va localitzar, al quilòmetre 72 de la carretera N-240, dins el terme municipal de les Borges Blanques, dues persones que circulaven en bicicleta i carregats amb bosses voluminoses.

Els agents van comprovar que dins les bosses hi havia 15 ampolles petites de cava, dos ampolles de licor, una tauleta tàctil i un ordinador portàtil. Atès que no anaven identificats i  no van poder justificar la procedència dels objectes, van ser traslladats a la comissaria de les Borges per identificar-los. També van efectuar indagacions per determinar si el material que portaven podia estar relacionat amb algun robatori.

Un cop efectuades comprovacions policials, els Mossos van detectar que en un establiment de restauració, proper on van ser aturats els dos homes, s'havia produït un robatori amb força i que els objectes que portaven els identificats coincidien amb els sostrets. Tots dos van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el delicte.

Posteriorment també es va imputar als detinguts la presumpta autoria d'un segon robatori amb força, comès el mateix dia, en una benzinera de l'N-240.

El menor d'edat va quedar en llibertat i lliurat al seu representant legal després de declarar en dependències policials, amb l'obligatorietat de presentar-se davant de Fiscalia de Menors quan sigui requerit. L'altre detingut, que té antecedents, passarà aquest matí a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Els homes van ser localitzats al quilòmetre 72 de l'N-240 (foto: Google Maps).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa