Notícies

  Dijous, 19 de març de 2020

Queden ajornades les ITV dels vehicles

L'estació d'inspeccions de les Borges Blanques, ubicada al polígon de les Verdunes, va tancar el passat dimarts

L'empresa TÜV SÜD, que gestiona l'estació d'ITV de les Borges Blanques informa que s'ha suspès temporalment el seu servei d'inspecció tècnica de vehicles, d'acord amb les mesures interposades pel Govern espanyol en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara el Estat d'Alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19.

Tal com ha notificat l'autoritat competent, els terminis administratius i el servei de revisió periòdica de vehicles quedaran interromputs durant l'Estat d'Alarma, període declarat inhàbil que podrà ampliar-se en cas que el Govern espanyol ho consideri oportú.

A més, en les estacions que es disposi de servei de cita prèvia, aquest servei queda suspès i les cites prèvies concertades per a aquest període quedaran anul·lades. D'altra banda, l'autoritat competent ha anunciat l'aplicació d'una moratòria en els terminis administratius vinculats amb la caducitat de la inspecció tècnica. A més, també es cancel·la qualsevol servei relatiu a la gestió d'expedients de reforma i inspeccions no periòdiques.

 

 

L'estació d'ITV de les Borges Blanques (foto: TÜV SÜD).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa