Notícies

  Dimarts, 24 de març de 2020

Professionals de l'AECC ajuden les persones amb càncer i els seus familiars a través de les xarxes socials

Han elaborat una sèrie de vídeos gravats des dels seus domicilis en què ofereixen consells per suportar millor la incertesa creada pel coronavirus i els dies de confinament a casa

Des que es va decretar l'estat d'alarma pel coronavirus, i davant aquest estat d'emergència sanitària, els professionals de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) estan ajudant pacients i familiars a través de les xarxes socials. Així, ells mateixos han elaborat una sèrie de vídeos gravats des dels seus domicilis en què ofereixen consells per suportar millor la incertesa creada pel coronavirus i els dies de confinament a casa.

A través dels canals digitals i xarxes socials de l'organització, les persones amb càncer rebran pautes i recomanacions dels psicòlegs, treballadors socials i tècnics en exercici físic, per afrontar millor el moment actual que vivim. L'AECC ha vist augmentat el nombre de consultes rebudes a través del servei gratuït de Infocancer (900 100 036), l'increment de les sessions de vídeoconsultes i una pujada de les sol·licituds d'atenció telefònica via web.

Cada dia, arreu de l'Estat espanyol, l'AECC atén 600 trucades de persones afectades per la malaltia que necessiten informació o suport. De la mateixa manera, l'AECC ha posat a disposició de les Associacions de Pacients amb Càncer tots els seus recursos, creant una xarxa de suport, perquè cap persona amb càncer es senti sola, desatesa o desinformada.

El portal de acebook de l'AECC Lleida.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa