Notícies

  Dimarts, 24 de març de 2020

Pagesos voluntaris desinfectaran els carrers de les Borges els dilluns, dimecres i divendres

A les 21 hores. Demanen als veïns que no surtin i que en la mesura possible, no aparquin els vehicles al carrer, per facilitar els treballs

L'Ajuntament de les Borges informa que demà dimecres, 25 de març, a les 21 hores, pagesos voluntaris procediran a desinfectar els carrers del poble com a mesura preventiva a la propagació del Covid-19.

Demanen als veïns que, mentre durin les tasques de desinfecció, no se surti al carrer, tot i que informen que els productes utilitzats "són innocus per a les persones i els animals".

A més, afegeixen que, en la mesura que sigui possible, no es deixin els vehicles estacionats al carrer per tal de facilitar els treballs. Aquesta desinfecció es repetirà cada dilluns, dimecres i divendres. Des de l'Ajuntament agraeixen la comprensió i col·laboració dels veïns i veïnes i recorden la importància de quear-se a casa si no és del tot imprescindible.

Aquests treballs de desinfecció ja s'han dut a terme a les Borges i a altres pobles de les Garrigues, netejant els carrers, bancs, baranes, illetes de contenidors i zones d'especial risc com, per exemple el Centre d'Atenció Primària.

 

 

S'utilitzaran cubes de sulfatar per a la desinfecció dels carrers (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa