Notícies

  Dimecres, 25 de març de 2020

L’Ajuntament de la Granadella avança el pagament dels ajuts municipals a autònoms

Poden optar a l'ajut les persones físiques empadronades i residents al municipi

Amb motiu de l'alerta sanitària pel Covid-19 i les consequències econòmiques que aquesta comporta, l'Ajuntament de la Granadella ha acordat avançar el pagament dels ajuts municipals a autònoms. Els ajuts corresponen al 100% de la quota d'autònoms del primer any, el 75% el segon any, el 50% el tercer any, i el 25% de la quota del quart any. Poden optar a l'ajut les persones físiques empadronades i residents al municipi de la Granadella. Durant tot el període subvencionat serà requisit necessari la residència efectiva al municipi.

Aquestes subvencions han beneficiat aquest any 12 autònoms del municipi i l'import pagat aquesta setmana ha estat de 11.124,37 euros. Des de l'inici de la línia d'ajuts, aquesta ha beneficiat 17 persones.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins el Pla 'Viu i treballa a la Granadella'. Té per finalitat la creació d'activitat econòmica i ocupació al municipi i la seva àrea geogràfica mitjançant el foment de l'emprenedoria, així com fixar la població al territori de la zona de les Garrigues Altes per tal de revertir-ne el despoblament.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins el Pla 'Viu i treballa a la Granadella' (foto: Viquipèdia).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa