Notícies

  Dimecres, 25 de març de 2020

L'Ateneu Popular Garriguenc posa en marxa una iniciativa per recollir fons per adquirir una impressora 3D i fabricar equips de protecció per als centres de salut i residències

Volen recollir 5500 euros i, de moment, ja en duen més de la meitat

L'Ateneu Popular Garriuenc, entitat sense ànim de lucre d'abast comarcal amb seu al Casal Marino de les Borges Blanques, ha posat en marxa una campanya de crowdfunding per recollir diners per adquirir una impressora 3D i per a elaborar equips de protecció individual per destinar-los als centres sanitaris, residències i equipaments dels pobles de les Garrigues que els puguin necessitar.

La iniciativa, vehiculada a través de la plataforma Gofundme, vol aconseguir recollir 5500 euros: 4800 per la impressora, 500 per consumibles i material per fabricar les proteccions i 200 per les comissions bancàries estimades.

Des de l'entitat impulsora de la campanya expliquen que des dels centres sanitaris i residències els han fet arribar la necessitat que tenen de disposar d'equips de protecció i per això l'han posada en marxa. Pretenen elaborar pantalles de protecció facial, mascaretes i protectors per les manetes de les portes, entre altres perquè als professionals sanitaris "els costa cada vegada més fer la seva feina de manera correcta i segura"

Afegeixen que "estem vivint moments difícils a causa del coronavirus i per desgràcia la nostra comarca no n'està exempta", i per ajudar a millorar la situació, han decidit tirar endavant aquesta recollida.

Des que s'ha posat en marxa la iniciativa, cap a les 15 hores d'avui, al moment de publicar aquesta notícia ja s'han recaptat 2780 euros. Qui hi vulgui col·laborar, pot fer-ho a través del següent enllaç. Des de l'Ateneu Popular Garriguenc agraeixen la participació.

Pantalles de protecció facial fetes amb impressió 3D (foto: cugat.cat).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa