Notícies

  Dijous, 26 de març de 2020

Pagesos desinfecten els carrers de les Borges per prevenir el contagi del Covid-19

Aquesta tasca, que es combina amb la desinfecció que fa cada dia la brigada municipal, es repetirà els dilluns, dimecres i divendres mentre duri l'estat d'alarma

Tal com ja vam informar des de Ràdio les Borges, ahir dimecres, 25 de març, a les 21 hores, pagesos voluntaris van desinfectar amb els seus tractors els carrers del poble com a mesura preventiva a la propagació del Covid-19.

Aquests treballs es repetiran tots els dilluns, dimecres i divendres mentre duri l'estat d'alarma, segons va informar l'Ajuntament de les Borges. Es demana als veïns que, quan es duguin a terme les tasques de desinfecció, no se surti al carrer, tot i que informen que els productes utilitzats "són innocus per a les persones i els animals".

També indiquen que, en la mesura que sigui possible, no es deixin els vehicles estacionats al carrer quan hagin de passar els tractors a desinfectar. Des de l'Ajuntament agraeixen la comprensió i col·laboració dels veïns i veïnes i recorden la importància de quear-se a casa si no és del tot imprescindible.

La tasca duta a terme pels pagesos voluntaris es combina amb els treballs de neteja i desinfecció de zones de risc i carrers sensibles de la població que la brigada municipal realitza cada dia.

Ahir, com ja s'està fent cada tarda en reconeixement al presonal sanitari i dels serveis essencials, diversos veïns van sortir al seu balcó a agrair també la col·laboració dels pagesos en aquesta crisi provocada pel Covid-19. A més, també, les xarxes socials es van omplir de missatges de suport.

 

 

 

 

Un dels tractors fent treballs de desinfecció (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa