Notícies

  Dijous, 26 de març de 2020

Arbeca posa en marxa diverses iniciatives per a fer més amè el confinament dels veïns

Els comerços realitzen comandes per telèfon, diumenge s'emetrà el programa 'La ràdio confinada' amb la col·laboració dels veïns i es poden pintar dibuixos per la residència de persones grans

Com molts pobles de la comarca, Arbeca ha posat en marxa diverses accions per ajudar a fer més fàcil el confinament de la població. A causa de l'excepcionalitat de la situació pel Covid-19, alguns comerços d'Arbeca han decidit reduir l'horari d'obertura i han proposat als veïns fer la comanda abans de recollir-la "per reduir el temps fora de casa". 

D'altra banda, la Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Arbeca ha posat en marxa la proposta 'La ràdio cofinada', un programa de ràdio que s'emetrà, aquest diumenge, 29 de març, de 12 a 14 hores, on es podran escoltar notes de veu, missatges d'ànims, dedicatòries de cançons i lectura de poemes, entre altres, que els vilatans podran gravar des de casa i enviar-les. Tots els qui vulguin participar poden enviar les seves propostes al correu electrònic: arbecafestes@gmail.com. Durant l'emissió del programa, la comissió anima als veïns a fer el vermut. 

Per últim, una altra de les propostes consisteix que les famílies que vulguin poden "pintar flors amb els colors de l'arc de Sant Martí per fer-los arribar a la Residència d'Arbeca". Els qui vulguin col·laborar en aquesta iniciativa poden deixar els dibuixos a la residència el dimecres, u d'abril, en una bústia que hi haurà a l'entrada. 

Un arc de Sant Martí dibuixat a la porta de la residència d'Arbeca (foto: Residència d'Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa