Notícies

  Dilluns, 30 de març de 2020

L'Ateneu Popular Garriguenc recapta prop de 14000 euros per elaborar equips de protecció per als sanitaris i serveis de la comarca que els necessitin

En principi, volien recaptar 5500 euros, però la xifra s'ha sobrepassat de llarg

Tal com ja vam informar, l'Ateneu Popular Garriguenc va posar en marxa el passat dimecres una campanya de crowdfunding per recollir diners per adquirir una impressora 3D i per a elaborar equips de protecció individual per destinar-los als centres sanitaris, residències i equipaments i serveis dels pobles de les Garrigues que els puguin necessitar. En principi, la xifra que es volia assolir era de 5500 euros, que es van recollir en unes hores. En total, la iniciativa, entre les donacions de particulars, empreses, entitats, clubs esportius i ampes, ha aconseguit recaptar 13869 euros.

Tal com informen des de l'entitat, com que la quantitat recollida sobrepassa de molt la que es preveia inicialment, s'adquirirà una segona impressora 3D per poder elaborar material de protecció i subministrar-lo "el més ràpid i al màxim de gent possible". Des del passat divendres, ja s'ha anat fabricant material amb la primera impressora treballant i ja s'han fet les primeres entregues a Talma i a al CAP de la Granadella. A més, expliquen que, en col·laboració amb els serveis socials del Consell Comarcal, destinaran els diners que quedin després de comprar les impressores, a adquirir material "pels centres que més ho necessitin".

Quan la situació de crisi sanitària perl Covid-19 acabi, indiquen que es donaran les impressores a Talma de Juneda i a l'Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques.

Per últim, l'Ateneu Popular Garriguenc agraeix a tothom, particulars, empreses, entitats, clubs, etc., l'aportació a la campanya i recorda que es publicarà a les xarxes socials de l'entitat la relació de despeses (concepte i import) finançades amb els diners recaptats a través d'aquest 'crowdfunding'.

Una de les impressores, en marxa (foto: APG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa