Notícies

  Divendres, 27 de març de 2020

Diversos pobles de la comarca organitzen activitat per un nou cap de setmana de confinament

La Granadella, Castelldans i Arbeca són alguns pobles que han organitzat un vermut amb música als balcons i un certament literari

Encetem un nou cap de setmana de confinament a causa de l'estat d'alarma pel Covid-19. Per fer-ho mès amè, alguns pobles de la comarca han preparat diverses activitats per a tota la població. 

La Granadella 

El diumenge, a les 12 hores, es farà un vermut als balcons de tots els veïns que vulguin participar en la iniciativa. Tots els qui vulguin poden fer arribar suggeriments de música a l'Ajuntament del municipi. 

Castelldans

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament i la Biblioteca proposaran diferents reptes per fer durant els dies de confinament. El primer consisteix en elaborar un relat, narració, conte o una poesia sobre el confinament. Amb tots els treballs es farà una exposició per la Festa Major i, si s'escau, un certamen literari. Hi poden participar infants, joves, adults i avis i està obert a tothom.

Tal com vam explicar ahir, Arbeca és un altre dels pobles de la comarca que ha organitzat activitats per aquest cap de setmana com un vermut o elaborar un dibuix. 

 

Una de les activitats que proposa l'Ajuntament d'Arbeca es fer dibuixos de l'arc de Sant Martí (foto: Aj. Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa