Notícies

  Dilluns, 30 de març de 2020

Borges per la República elabora un recull dels establiments oberts aquests dies a les Borges, amb els horaris i els serveis que ofereixen

Conviden tothom a contribuir a completar-lo i adaptar-lo en funció dels canvis d'aquests dies de confinament

La formació política Borges per la República-Som Primàries ha elaborat una inforgrafia amb un recull dels establiments que estan oberts a les Borges Blanques durant l'estat d'alarma provocat pel Covid-19, en què hi figuren els horaris, telèfons de contacte i adreces. Segons indiquen, han fet aquest llistat perquè "una de les preocupacions que ens heu traslladat aquests dies és com el confinament està condicionant el dia a dia dels establiments de tota mena".

A més de la informació bàsica esmentada, la infografia comprèn també "aspectes més lligats a la crisi que estem vivint", segons Borges per la República,com per exemple, el màxim de clients admesos a l'establiment, l'ús de gel hidroalchòlic, si es preparen o no comandes i si fan servei a domicili.

Adverteixen que el recull no és complert, ja que "la idea del document és que, entre tothom, l'anem actualitzant i adaptant en funció dels canvis d'aquests dies". Per col·laborar-hi, es pot fer enviant un missatge de whatsapp al número 722 34 91 98. A més, i perquè sempre vagi circulant per xarxes la versió actualitzada, entrant en aquest enllaç es pot accedir a la darrera versió.

Finalment, des de Borges per la República-Som Primàries indiquen que "volem que quedi ben palès que la nostra intenció amb aquesta infografia és, no només oferir un servei al ciutadà, sinó també reconèixer la feina del comerç de tota la vida, que està oferint servei de comandes o repartiment a domicili, per exemple". Afegeixen que "no cal ni dir que si durant tot l'any cal cuidar-lo, ara que mostra aquesta voluntat de servei, oferint-se a cobrir el màxim de necessitats, val la pena visibilitzar-lo més que mai".

 

El llistat d'establiments (foto: BxRep).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa