Notícies

  Dimarts, 31 de març de 2020

L'Ajuntament d'Arbeca publica un concurs pel disseny del got de les festes del municipi

El jurat "valorarà l'originalitat dels dibuixos presentats i que representi les festes d'Arbeca". El premi del disseny, que es pot presentar fins al 17 d'abril, serà un val de 100 euros per gastar en comerços locals

Aquest matí, l'Ajuntament d'Arbeca ha publicat el concurs del disseny del got de les festes del municipi, on hi pot participar qualsevol persona, a títol personal, i el termini de presentació serà fins el 17 d'abril a mitjanit al correu electrònic arbecafestes@gmail.com. 

El disseny, que ha de tenir unes mides de 185 mm x 105 mm, ha de ser en una sola tinta, amb suficient qualitat, i en format PDF. A més, ha de contenir l'eslògan 'Festes d'Arbeca' sense l'any perquè es pugui utilitzant en totes les festes del municipi.

El jurat, que més endavant es comunicarà per quins membres està format, "valorarà l'originalitat dels dibuixos presentats i que representi les festes d'Arbeca". El premi pel guanyador serà un val de 100 euros per gastar en comerços amb domicili fiscal a Arbeca.

Segons l'Ajuntament, "el concurs pot declarar-se desert en el cas de què cap dels dissenys assoleixi un mínim de qualitat, i els drets sobre els dissenys seran propietat de l'ens municipal".

 

 

El nou disseny del vas s'utilitzarà en totes les festes del municipi (foto: Aj. Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa