Notícies

  Dimarts, 31 de març de 2020

El voluntariat de l'AECC Lleida s'ofereixen per "acompanyar als pacients de càncer i familiars durant la situació d'alarma del covid-19"

Segons l'associació, "els voluntaris poden anar a comprar pels pacients més vulnerables i també es posarà en marxa un xat entre els voluntaris i els pacients"

Des de la setmana passada, les persones voluntàries de l'AECC Catalunya contra el Càncer de Lleida s'han reactivat per acompanyar a pacients de càncer i familiars de manera telemàtica. A més, s'han ofert per pal·liar, en la mesura del possible, des de les dificultats bàsiques fins a les necessitats excepcionals a causa de l'Estat d'alarma sorgit per la crisi de la covid-19.

Segons l'associació, "des de l'inici del confinament, l'Àrea de voluntariat ha estat en contacte directe amb pacient i familiar per veure les necessitats de cada un. També, des de l'AECC Lleida, ofereix la possibilitat que els voluntaris puguin anar a comprar en cas que els pacients no tinguin ningú que els pugui ajudar".

D'altra banda, "també es posarà en marxa un xat perquè els voluntaris de l'associació puguin posar-se directament en contacte amb els pacients i familiars i poder-los acompanyar".

Segons l'AECC, l'Associació de Lleida "compta amb una gran xarxa de voluntaris que volen realitzar el servei d'acompanyament a persones amb càncer durant aquesta crisi sanitària amb l'objectiu que cap d'elles pugui sentir-se sola. A més, aquest dies de confinament aprofiten per formar-se de manera online".

Per a totes aquelles persones que necessitin acompanyament per part del voluntariat de l'AECC Lleida poden posar-se en contacte amb el servei gratuït d'Infocáncer 900 100 036 o, si prefereixen rebre aquest acompanyament a través del xat, poden enviar un mail charlamos@aecc.es

Un grup de voluntaris de l'AECC Lleida (foto: AECC Lleida).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa