Notícies

  Dimecres, 1 d'abril de 2020

La Fundació Catalana per a l'Esport engega una campanya per animar a que la gent continuï fent esport a casa

Segons la fundació, "volem que la iniciativa arribi al màxim de persones per ajudar a passar aquests dies de la manera més saludable possible i convertir l'activitat física regular en una estratègia per actuar enfront del confinament"

La Fundació Catalana per a l'Esport ha engegat la campanya #FemEsportACasa amb l'objectiu d'animar a la gent perquè continuï fent esport a casa. La iniciativa vol "seguir les recomanacions de l'OMS davant la crisi del covid-19 per a evitar els perills del sedentarisme durant la quarantena". 

Segons la fundació, "volem que la iniciativa arribi al màxim de persones per ajudar a passar aquests dies de la manera més saludable possible i convertir l'activitat física regular en una estratègia per actuar enfront del confinament".

Tots els hi vulguin participar en la iniciativa, es poden fer una foto practicant esport i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta  #femesportacasa. També poden seguir i etiquetar a Instagram a @fundaciocatalanaperalesport i entraran al sorteig setmanal d'un equipament per a fer esport a casa. 
 

Tots els qui vulguin participar a la campanya han d'utilitzar l'etiqueta #FemEsportACasa (foto: Fundació Catalana per a l'Esport).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa