Notícies

  Dilluns, 18 de maig de 2020

En marxa una nova edició de 'Les Garrigues en Flor', enguany de manera confinada

La iniciativa del Consell Comarcal de les Garrigues, que es farà del 15 de maig al 7 de juny, vol implicar als garriguencs a guarnir els balcons, carrers, façanes, entrades i espais amb flors i plantes naturals

El Consell Comarcal de les Garrigues ha convocat la quarta edició del concurs comarcal per embellir els pobles 'Les Garrigues en Flor', enguany, degut a la situació excepcional d'estat d'alarma a causa del covid-19, de manera confinada. La iniciativa, que es farà del 15 de maig al 7 de juny, té l'objectiu d'implicar als garriguencs perquè guarneixin els balcons, carrers, façanes, entrades i espais amb flors i plantes naturals. 

El certamen d'enguany serà diferent, ja que no es farà el concurs com en les darreres edicions, però es manté "l'esperit d'embellir la comarca i incentivar l'autoestima dels garriguencs i garriguenques envers els seus pobles". Així, s'emplaça a tothom que hi vulgui participar, a penjar fotografies dels espais guarnits a les xarxes socials amb l'etiqueta #LesGarriguesEnFlor20. Des dels perfils del Consell Comarcal a les xarxes socials s'aniran compartint aquestes imatges per aconseguir major visibilitat.

Les Garrigues en Flor

Des de la primera edició, aquest certamen pretén implicar els garriguencs perquè guarneixin els seus carrers, places i balcons, en una iniciativa que s'inclou dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, amb l'objectiu d'incentivar l'autoestima dels pobles alhora que els visitants virtuals poden descobrir la seva bellesa. Millorar la imatge dels pobles de les Garrigues com un element d'atracció per a la població en general i pels turistes, i prendre consciència del valor de l'espai públic com un element de qualitat de vida i atractiu turístic, són alguns dels objectius d'aquesta iniciativa.

 

 

 

 

 

Un dels pobles participants en l'edició passada (foto: Turisme de les Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa