Notícies

  Dimarts, 19 de maig de 2020

Les Escoles Agràries obren un nou període d'inscripció oferint formació a tots els joves que volen introduir-se al mercat laboral del sector agroalimentari

Enguany, el servei de formació agrària ha posat en marxa 'Som futur', una campanya que vol "donar visibilitat a aquestes entitats educatives i reflectir els valors de la formació professional i del sector agrari i alimentari

Les Escoles Agràries del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya obren un nou període de preinscripcions per al curs 2020-2021 amb la voluntat d'oferir formació a tots aquells joves que volen introduir-se al mercat laboral del sector agroalimentari. Enguany, la preinscripció s'iniciarà el pròxim mes i s'efectuarà telemàticament. Del 2 al 8 de juny es duran a terme les preinscripcions als cicles de grau mitjà de formació professional, i del 10 al 17 de juny als cicles de grau superior.

Les Escoles Agràries, com la de les Borges Blanques, oferiran 10 cicles formatius de grau mitjà i 11 de grau superior en la modalitat presencial, semipresencial i a distància. En aquest context, enguany el Servei de Formació Agrària ha posat en marxa la iniciativa 'Som futur', una campanya que té l'objectiu de donar visibilitat a aquestes entitats educatives i reflectir les virtuts, les qualitats i els valors de la formació professional i del sector agrari i alimentari.

Segons el govern, "un altre punt distintiu de les Escoles Agràries és el cost dels cicles formatius, que estan subjectes als preus públics del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya". A més, aquests centres també "s'han enfocat a potenciar l'empoderament femení al sector. En els últims 10 anys, les matriculacions de dones als cicles formatius de les Escoles Agràries han augmentat un 24,2%".

Al juny començarà el període d'inscripcions (foto: Escola Agrària de les Borges Blanques).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa