Notícies

  Dimecres, 20 de maig de 2020

El Centre de l’oli de la Granadella organitza un taller virtual de cuina saludable amb oli verge extra

El vídeo taller, a càrrec de la metgessa nutricionista Antonieta Barahona i d'Alexa Trilla, s’emetrà en directe pel compte d’Instagram del Centre de l’oli

Després de l'èxit del taller virtual de salses amb oli verge extra amb el xef Xavier Benet, el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) ha organitzat pel dijous, 21 de maig, a les 19 hores, un taller virtual de cuina saludable amb oli d'oliva verge extra a càrrec de la metgessa nutricionista Antonieta Barahona i amb Alexa Trilla, mare i filla que han unit les seves passions i professions durant aquest confinament.

El taller s'emetrà en directe per compte d'Instagram del Centre de l'oli @culturadeloli.

Antonieta Barahona és llicenciada en medicina per la Universitat de Lleida, màster en nutrició i ciències dels aliments, professora de la universitat de Lleida i directora de  Clínica de Nutrició i la seva Aula de cuina.

Alexa Trilla és arquitecta i cuinera. Va estudiar Food Design a Itàlia i els seus projectes l'han portat a Hong Kong, Macau, Londres, França, Itàlia i Istanbul. Ara té el seu propi estudi Archicookture on uneix cuina, disseny i art.

Amb aquesta activitat el CCOC pretén continuar difonent la cultura de l'oli en aquests dies de confinament amb motiu del Covid-19.

 

Alexa Trilla i Antonieta Barahona (foto: CCOC).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa