Notícies

  Dijous, 21 de maig de 2020

Juneda celebra el tradicional concurs de Cassoles de Tros des de casa

Durant la festivitat, que es farà el 7 de juny, els junedencs poden encarregar una ració de cassola de tros i participar en dos concursos infantils, entre altres activitats que aniran anunciant des de l'Ajuntament i la Comissió de Cassoles de Tros

A causa de l'estat d'alarma actual, la Comissió de Cassoles de Tros de Juneda, juntament amb l'Ajuntament, han preparat una edició diferent del tradicional Concurs de Cassoles de Tros, que enguany arriba a la 42a edició. "Hem cregut necessari replantejar la festa per tal de donar-li continuïtat i no deixar de realitzar una celebració tan arrelada al municipi", explica la comissió organitzadora. 

Els organitzadors de la festivitat, que es celebrarà el 7 de juny, ofereixen la possibilitat d'encarregar la ració de cassola de tros trucant al telèfon de l'Ajuntament 973 150 014, enviant un whatsapp al telèfon 608 951 156 o envia un mail a ajuntament(ELIMINAR)@juneda.cat. Les comandes es poden fer fins al dia 29, a les 14 hores. 

Una altra de les possibilitats per participar en la festivitat és a través d'un concurs infantil de treballs manuals, que pot ser en qualsevol tècnica artística: paper, cartró, materials reciclats, roba, plastilina, etc. També han preparat un altre concurs de dibuix infantil, la segona de les activitats adreçada a tots els infants del poble. 

Segons va anunciar l'Ajuntament, "durant els propers dies us anirem informant de la resta d'activitats que es podran fer durant la jornada". 

Enguany, el tradicional concurs es celebrarà des de casa.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa