Notícies

  Dijous, 21 de maig de 2020

Arbeca organitza el primer concurs dels balcons florits en el marc de la quarta edició de 'Les Garrigues en Flor'

Tots els participants, que han de tenir els balcons guarnits fins al 7 de juny, rebran un obsequi valorat en 10 euros per compres en comerços i empreses locals

L'Ajuntament d'Arbeca ha organitzat la primera edició del Concurs de balcons florits en el marc del concurs comarcal per embellir els pobles 'Les Garrigues en Flor' que, tal com vam explicar des d'aquesta emissora, degut a la situació excepcional d'estat d'alarma a causa del covid-19, enguany es farà de manera confinada. La iniciativa, que es farà del 15 de maig al 7 de juny, té l'objectiu d'implicar als garriguencs perquè guarneixin els balcons, carrers, façanes, entrades i espais amb flors i plantes naturals. 

En aquesta primera edició del concurs podran participar-hi els veïns i veïnes de la vila amb un balcó o conjunt de balcons per domicili, que han d'estar guarnits d'un mínim de flors i plantes que han de tenir visibilitat des de la via pública, com a mínim, fins al 7 de juny.

Per participar-hi hi ha dues opcions: completar aquest formulari o publicar una foto del balcó florit al compte d'Instagram etiquetant l'Ajuntament d'Arbeca i amb els hashtags #ArbecaBalconsFlorits2020 i #LesGarriguesEnFlor20 (per poder fer ús d'aquesta opció el vostre Instagram a de ser públic). El termini per apuntar-se al concurs és fins el dijous, 28 de maig, a les 20 hores.

La proclamació dels balcons guanyadors i el lliurament de premis està previst cap a finals del mes de juny, "més endavant concretarem el dia". Pel que als premis, n'hi haurà dos valorats en 50 euros per a fer compres en comerços i empreses locals. Un serà el premi del jurat i l'altre per votació popular a través d'Instagram. A més, es donarà un obsequi valorat en 10 euros a cada participant per compres en comerços i empreses locals.

 

El concurs s'emmarca en una nova edició de 'Les Garrigues en Flor (foto: Turisme Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa