Notícies

  Dijous, 28 de maig de 2020

L'Ajuntament de la Granadella destina 16.500 euros procedents de festes a ajuts per a la reactivació dels comerços i serveis locals afectats pel covid-19

La iniciativa, que consisteixen en l'emissió de vals de 5 euros de la moneda local 'Granadeuros', s'entregaran als ciutadans per a ser gastats als comerços i serveis del municipi

L'Ajuntament de la Granadella ha decidit destinar 16.500 euros, procedents de festes, a ajuts per a la reactivació dels comerços i serveis locals afectats pel covid-19. D'aquesta manera, "l'objecte de la línia de subvencions consisteix a promoure la reactivació econòmica dels comerços i serveis oberts al municipi que han estat afectats per la crisi sanitària actual".

En aquesta iniciativa, que es preveu que entri en vigor a principis de juliol, s'hi destinarà una partida pressupostària de 16.500 euros procedents de festes, i la línia d'ajuts es presentarà per ser votada al Ple municipal convocat per demà divendres, 29 de maig.

La iniciativa consisteix que el consistori emetrà vals numerats de la 'moneda local' per un import de 5 euros cadascun per a ser bescanviats als comerços i serveis locals adherits. Els vals, que s'anomenaran 'Granadeuros', s'entregaran a les persones majors de 18 anys empadronades al municipi de la Granadella. Els vals seran acumulables i hauran de representar, com a màxim, el 50% de l'import de la compra o servei. El termini per a poder gastar els vals serà fins al 30 de setembre d'enguany.

Els beneficiaris d'aquesta subvenció, que l'ens publicarà al seu web municipal, són les persones físiques i jurídiques titulars de comerços i serveis oberts al municipi de la Granadella i que sol·licitin l'adhesió a la convocatòria d'ajuts. Per aquesta convocatòria, i per tal que sigui una mesura redistributiva, cada comerç o servei adherit podrà subvencionar un màxim de 150 vals.

 

La iniciativa es preveu que comenci a principis de juliol (foto: Aj. Granadella).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa