Notícies

  Dilluns, 24 de març de 2014

Èxit rotund a la 2a marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons

Tant organització com participants destaquen el bon desenvolupament de la caminada

Finalment, la climatologia va respectar la segona edició de la Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons, que es va fer el passat diumenge, 23 de març. Després que en l'edició de l'any passat s'hagués de modificar el recorregut i molts inscrits decidissin no sortir a caminar a causa de la intensa pluja, aquest any la marxa s'ha pogut dur a terme amb normalitat.

420 eren les persones inscrites (recordem que l'organització va haver d'augmentar el nombre previst de participants) i que van sortir a recórrer, ja sigui caminant o corrent, els prop de 14 quilòmetres de què constava el trajecte. El bon ambient va ser el protagonista durant tot el matí, i els 3 avituallaments que havien preparat els organitzadors, a més d'un bon entrepà de llonganissa i cansalada a l'acabar, ho van fer tot encara més amè.

El recorregut passava per camins envoltats d'ametllers i oliveres, el paisatge típic garriguenc i durant la caminada es van poder veure diferents cabanes de volta i altres construccions de pedra seca. El trajecte també passava per l'ermita de Sant Bonifaci. Un cop acabada la marxa es va fer un sorteig de diversos productes entre tots els participants. L'organització agraeix la participació a aquesta marxa i ben aviat penjarà les fotografies a la seva pàgina web.

Els participants passant per un tros d'ametllers (foto: Laia Noguera - Ràdio les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa